2

22 Aralık 2012 Maya Kehanetleri

Posted by Trevanian on 23:10 in , ,

Son dönemlerlde 2012 de ilginç şeylerin olacağı muhabbeti çok sık dönmeye başladı. En son, yegane UFO manyağımız Hakan Akdoğan ve C++ la Kuran'ı bir potada eriten araştırmacımız Ömer Çelakıl beraber dillendirdiler bu iddiaları tv de.

Söylentilerin altında her yönüyle tüm zamanların en gizemli medeniyetini kuran Mayalar var. Astroloji de almış başını yürümüş bir kavim olan Mayalar'a göre dünya bugüne kadar 4 çağdan geçmiş ve her geçişte çeşitli felaketler yaşanmış, bilim adamları da dünyanın en az 4 kez kutupsal kayma yaşadığı söylüyorlarmış .

Uzunca uğraşlar sonucu okunan Maya tabletleri ve onların kendilerine has hesaplarına göre bu kaymanın 5. si 22 Aralık 2012 de gerçekleşicekmiş. Gerçekleşecek de nolcak derseniz o konuda iddia çok. "Dünya yükselişe geçecek" den "Hepimiz ölücez" e kadar geniş bir yelpaze var elimizde.

Ben kişisel olarak öyle bir anda herşey değişecek iddialarını toplu olarak pek gerçekci bulmam. Ancak bu Maya kehanetleri bekli sinemacılara ilham kaynağı olabilir.

|

2 Comments


inkalar ve mayalar hep ilgimi çekmiştir. Daniken kitaplarında bolca yer verilirdi bu her 2 medeniyete de. Çelakıl'a gelince felaket tellalı diyorum, başka da birşey demiyorum.


Daniken de bizim Çelakıl'ın değişik bir versiyonu :)

Garip bir şekilde ortadan yok olmuş medeniyetler. Astronomide ne kadar ileriye gittiklerini hala bilemiyoruz, Atatürk de ilgilenmiş, Mu kıtasını araştırttırmış zamanında... Gizemliler vesselam ...

Copyright © 2009 BoŞ MuHaBBeT ; Hiçbir hakkı saklı gizli değildir, ortalık malıdır