3

OBAMA

Posted by Trevanian on 20:28 in ,
Alev Alatlı'nın yeniHarman'a verdiği röportajda ".....Obama'ya gelince, son şakayı duydun mu? Obama sakın Hindistan cevizi çıkmasın diyorlar. Dışı siyah içi beyaz yani" demiş ve Obama hakkındaki fikirlerini kısaca anlatmış...

ABD de başkan olmanın hangi yollardan geçtiğini cümle alem bilirken, Obama'yı Martin Luther King'le, Malcolm X 'le aynı kefeye koymak birazcık saflık gibi geliyor bana.

Bu arada yeniHarman'ın şubat sayısı pek hoşuma gitti, bir ara göz atın tavsiye ederim..

|

3 Comments


İdolümdür Alev Alatlı. Alıp okıcam ozaman Yeni Harman'ı.Sağol paylaştığın için. ;)


ABD'nin derin devletini bilmeyen yok, tabi ki değil o kadar! :)


birazgerçekbirazrüya

Türkiye de 10 tane aydın say deseler Alev Alatlı kesin benim listeme girer.Büyük saygım ve hayranlığım var kendisine. yeniharman ve o tarz dergileri de tüm fikirlerine katılmasam da bağımsız , onun bunun dümen suyunda olmayan yayınlar olduğu için çok severim :)

pRncfRn

ya derin devlet falan da deil demek istediğim, netice de oObama'nın seçim kampanyalarını kimlerin desteklediğini resmi sitelerinden bile kolayca öğrenebilirsin, adam ABD de popstar gibiydi acayip reklamı yapıldı bu yaz, ona yapılan David Beckham'a yapılmadı yani :D Neticede birilerinin desteğiyle biyerlere gelen onlara rağmen bişeyler yapamaz..

Copyright © 2009 BoŞ MuHaBBeT ; Hiçbir hakkı saklı gizli değildir, ortalık malıdır