3

Ölümlerden Aktivistler Sorumlu Diyen Şeref Mahrumları

Posted by Trevanian on 17:43 in


İsrail, lobisi ve O'nun bilinçli bilinçsiz yardakçılarının sığınacağı en şerefsiz ve en son liman işte budur:
Ölümler'den aktivistler sorumlu


Mesela Rachel Corrie cinayet suçlusudur, intiharı cinayet kategorisine koyarsak. Çünkü bu sığır sürüsüne göre "Sen gider o buldozerin önüne dikilirsen tabiiiii! ki adam seni öldürür, sorumlu öldüren değil tamemen karşı durandır"

Sen dişinden tırnağından arttırır gemiye doldurur, hayatta kalmaya çalışan insanlara hayatın pahasına yardım elini uzatmaya çalışırsın Korsan İsrail gelir hiçbir hakkı oladığı halde gemine komanda yığar, elinde mantar tabancası bile olmayan insanlara kurşun yağdırır. Bir gurup sığır sürüsü çıkar

"Sen gidersen adamın gelme dediği yere, İsrail'in dediğini yapmazsan tabii! ki adamlar sizi öldürür" der.

Yani ölümlerden Rachel Corrie ler sorumlu Ariel Şaron'lar değil. Bu sığırlar bir kere de düşünmezler ki bu katiller Ne hakla paşa gönüllerinin istediği olmadı diye kafalarına göre cinayet işler?

İsrail yetkillilerine şaşırmıyorum, adamların kafa yapısını az çok biliyorum, dünyanın diğer insanlarını "insan" olarak görmediklerini biliyorum da yerli malı sığırlar size ne oluyor ulan?

|

3 Comments


israil devleti'nin ideolojisi sadece diğer insanları değil, kendi vatandaşlarını ya da diğer ülkelerin vatandaşı olan yahudileri de - senin deyiminle - değer vermek anlamında "insan olarak görmüyor. kafalarındaki idealize edilmiş "yahudi" ya da "vatandaş" değerli, gerçek bir yahudi ya da vatandaş değil.

benzer bir yaklaşım başka yerlerde de gözlemlenebilir. örneğin "işçi"yi göklere çıkaran stalinizm - tırnak içinde olmayan, gerçek - işçinin hayatından ne kadar memnun olduğuyla pek az ilgilenmiştir. ya da "türk"ü herkesin ve herşeyin üstünde gören bir milliyetçi - tırnak içine sığmayan, etten kemikten - türk'ün derdine derman olmak peşinde değildir. (bu örnekler herhalde sonsuza doğru uzatılabilir.)

neyse konuyu çok dağıttım, asıl söylemek istediğim şuydu: "hırsız" kendisi ya da müttefikleri olduğunda "peki hırsızın hiç mi suçu yok?" sorusunu sormaktan ısrarla kaçınan insanların toplumumuzu, toplumlarımızı konuşlandıkları "yüksek merciler"den dezenformasyon bombardımanına tutamayacağı günler dileğiyle...


Aynen katılıyorum tarfine demek istediğim o aslında. Milletsel ve ırksal bir durumdan öte "kafasında idealize edilmiş vatandaş profili"nden başkasının ot kadar kıymeti yok gözlerinde ve bunu binlerce kez kanıtladılar.

Türkiye'de ve dünyada hatta İsrail içinde bu faşist rejimin uygulamalarını yüksek sesle eleştiren çok Yahudi veya İsrail'li var.

Hümanistliği Starbucks köşelerinde kimseye bırakmaz bizim enteller ama Gazze'ye yardım götüren öldürülünce gitmeseymiş yapmasaymış der, karakolda cezasını çeken adam devlet tarafından öldürülür girmeseymiş der, meydanda gösteri yapan silahsız adama binalardan kurşun sıkılır gitmeseymiş der ama kahvesini yudumlarken insanlığı da kimseye bırakmaz bizde de çok var bunlardan.

Mesela ben evden çıkıp sahile inerken durduk yere biri gelip bana "şu taraftan gideceksin" dese ve ben başka yoldan gittim diye beni öldürse herifler çıkar sen de öbür taraftan gitseydin suç sende der. Beyinleri zekaları insanlığı bu kadar bunların


olur mu baylar. ihh'lıların sakalları var! tabiki aydın çağdaş ilerici medeni insanlar olarak israilin yanlısı olacaklar.. ne siniz siz, yoksa laik değil misiniz?

Copyright © 2009 BoŞ MuHaBBeT ; Hiçbir hakkı saklı gizli değildir, ortalık malıdır