0

Bir Soru

Posted by Trevanian on 14:55 in

Psikolojik harp tekniklerini en iyi bilen ülkelerin başında İsrail geliyor ki herkes bu konuda hemfikirdir. Bunun ışığında gündem belirleme ve manipüle etme konusunda uzman olduklarını varsayabiliriz.

İsrail'in yardım gemilerinin geleceği tarihte nükleer gemilerini İran'a gönderiyor. Açık bir gündem değiştirme hamlesi. Zaten Türkiye'de İsrail lobisi gibi çalışan Milliyet ve Hürriyet gazetelerinin dün internet sitelerini takip etseydiniz yardım gemilerinin haberlerini altlarda karınca duası gibi okurken nükleer gemilerle alakalı "İsrail Ateşle Oynuyor" gibi başlıklı haberi büyük puntolarla en önce görecektiniz taki İsrail'le yardım gemilerinde sıcak temas sağlanana kadar.

İsrail TWİTTER da bile sansür uygulayacak kadar gerçek haberleri perdeledi.

Gemide Türk askerlerinin olduğu, önce gemidekilerin ateş açtığı gibi YALAN habeleri uluslararası saygınlığı olan haber kuruluşlarında yayımlatarak güçlü bir dezenformasyon çalışması yaptı.

Şimdi Türkiye'de bugün gündemin tek konusunun bu gemiler olacağı gemiler yola çıktığında beri belli. Şimdi sanki cinayetlere vahşetlere sadece bir tane tepki hakkımız varmış ve biz o hakkı Şehitlerimiz yerine Gazze'ye kullanıyormuşuz gibi bir intiba yaratmaya çalışan lobiyi ve buna harbi harbi inanan aptal sürüsünü düşünün. "
İskenderun Şehitleri vs Gazze Şehitleri" havası yaratmaya çalışanların İsrail'e bu vahşeti yumuşak bir geçiş ile geçiştirme açısından ne kadar yardımcı olduğu ortadadır.

PKK- İsrail ilişkisi de uzunca bir suredir sır değil. Hatta örgütün bir kolunun İsrail tesirinde olduğu biliniyor. Akdeniz'in uluslararası sularında İSRAİL isimli terör örgütü korsanlık yaparken İskenderun'da 7 Askerimiz şehit ediliyor hem de Denizci.

Şimdi ben soruyorum herşey bu kadar açıkken PKK- İsrail ilişkisi ortadayken aynı saatte mesaj verir gibi gündemin değişmesi tesadüf müdür?

Bu şehitlerin de sorumlusunun İsrail'in manipülasyonları, psikolojik harp taktikleri olduğunu düşünmek, bu saldırıyı PKK'nın İsrail kontrolündeki kolunun gerçekleştirdiğini düşünmek çok mu hayalcilik?

Öyleyse ben çok hayalciyim.

|

0 Comments

Copyright © 2009 BoŞ MuHaBBeT ; Hiçbir hakkı saklı gizli değildir, ortalık malıdır