2

İyi ki Varsın Amerika

Posted by Trevanian on 03:23

İyi ki varsın Amerika ve iyi ki Irak'a demokrosi getirdin yoksa Iraklılar dün nasıl özgürce oy kullanacaklardı? İyi ki "Bağdat gibi diyar olmaz" diye atasözlerimizde yer etmiş mübarek şehri bombalarınızla tarumar ettiniz ve iyi ki sayenizde ben o eski Bağdat'ı ömründe hiç görememiş olacağım. İyi ki varlığı sebebiyle savaş açtığınız nükleer silahları bulamadınız, iyi ki birisi de çıkıp size "madem silah yoktu niye saldırdın arkadaş ?" diyemedi. İyi ki dün seçimler esnasında 38 insan daha öldü ve 100 den fazla insan yaralandı ve de iyi ki o insanların hiçbirisi bizim için bu gece verilecek Oscar ödüllerinden daha kaydadeğer değildi. İyi ki zaten bugüne kadar bir milyondan fazla insan ölmüştü ve iyi ki bu durum insanlığa istatistikten öte bir şey ifade etmemişti.

İyi ki varsınız ulusal gazetelerimiz ve iyi ki zamanında "ABD Irak'a demokrasi getiriyor" diye haberler yaptınız yoksa biz bu işgalin yağma ve menfaat için yapıldığını sanacaktık. İyi ki "Saddam'sız bir Irak bölgede barışın garantisidir" diye yazılar yazan köşe yazanlarınız hala utanıp özür dilemediler. İyi ki varsınız ülkemin aydınlık Batıcıları ve iyi ki terörist Doğu'ya karşı yürütülen Haçlı Seferi'nde Batı saflarında yer almamız için kendinizi parçaladınız. İyi ki varsınız Talabani ve Barzani ve iyi ki ABD pisliğiyle bir olup bin yıllık kardeşlerinizin kanlarını ellerinize bulaştırdınız ve iyi ki ABD çekildiği zaman bölgede en az yüz yıl sürecek bir düşmanlığın ve kaosun mimarlığını yaptınız. İyi ki dün evini, mabedini, şehrini, ülkesini, petrolünü, namusunu, kutsallarını, eşini, çocuğunu, komşusunu,elini, kolunu, bacağını , haysiyetini, onurunu, kimliğini kaybetmiş Iraklılar ABD sayesinde demokrasiye kavuşup sandıklara oy pusulalarını yolladılar.

İyi ki varsın George Bush, iyi ki varsın Colin Powell, iyi ki varsın Donald Rumsfeld, iyi ki varsın Tony Blair, iyi ki varsın Kofi Annan... Emeği geçen herkesi, hepinizi çok ama çok seviyorum, canlarım benim.



|

2 Comments


and oscar goes to...


gitti gitti buldu sahiplerini...

Copyright © 2009 BoŞ MuHaBBeT ; Hiçbir hakkı saklı gizli değildir, ortalık malıdır