0

Sezon başı

Posted by Trevanian on 03:05

"harika bir kamp dönemi geçirdik, hocamız ağır idmanlarla ümüğümüzü sıktı ama mevyalarını sezon ilerledikçe toplayacağız, takımda uyum süper tabir yerindeyse "kolej takımı" havası var, aramıza yeni katılan arkadaşların da takıma uyum sağlaması için biraz süreye ihtiyaçları var "
Tipik sezon başı kamp sonu futbolcu-antrenör demeci. Tornadan çıkmış gibi hepsi benzer laflar söyler. Daha hiç "Lanet bir kamp dönemi geçirdik, kadro gayet kötü, aramıza yeni katılan arkadaşlardan da cacık olmaz, büyük ihtimal kümeye oynarız bu sezon" diyen birine rastlamadım daha.

Sezonun ilk maçları gayet güzeldi. Belediye gene büyüklerden birine çelme taktı,İbrahim Akın Beşiktaş'a karşı hayatının futbolunu oynadı. Trabzon-Sivas maçı da fena değildi. Hami'den sonra yeni bir bombacı buldu galiba Trabzonspor. Ceyhun iki şut çekti ve ben burdayım dedi resmen.

Daum Fenerbahçe kariyerine bıraktığı yerden Denizli deplasmanından başladı. Üç puan iyidir, Alex candır. Denizlispor Başkanı Ali İpek'i Fenerbahçe taraftarını nasıl yolarım diye kafa yoracağına biraz da stadımızı nasıl adam ederiz diye kafa yorsun .Kırk dakika maç mı durur? Adam jeneratörlerin çalışmamasına "şanssızlık" dedi ve sağduyulu! bir şekilde "elektriklerin gitmesi mağlubiyetin mazereti olmamalı" dedi, bu ne pişkinliktir pes doğrusu.



|

0 Comments

Copyright © 2009 BoŞ MuHaBBeT ; Hiçbir hakkı saklı gizli değildir, ortalık malıdır