2

İMZA

Posted by Trevanian on 12:30

 

imza-oto

Yıllar önce bir sabah uyandım hangi kanalı açsam Jet Fadıl var. Dedim adam darbe yaptı heralde, tüm kanallardan  halka sesleniyor. Meğer hepsine basmış parayı hiçbir zaman varolmayacak arabası İMZA nın tanıtımını yapıyormuş. İlkin herkes helal olsun dedi. Efenim Siirt’e araba fabrikası kuracaktı, bölge kalkınacaktı, vatandı, milletdi, sakaryaydı ortalık toz duman. Sonra millet inceden kıllanmaya başladı,yaparsın yapamazsın tartışmaları çıktı. Bir tv programında   aslında kendisinden pek de hazzetmediğim Fatih Altaylı suratına “sen bu fabrikayı dik ben televizyonda eşek gibi anırırım”  deyip “Almanya’daki saf vatandaşlara sesleniyorum ben de Van’da otomobil fabrikası kurucam, hem benim ailemin arazileri de var, paralarınızı buna değil bana verin”  diye eklemiş ve dalgasını geçmişti.

Jet Fadıl bu sfer yeşil sahalarda görmeye başladık. Futbola da önce “Proton 5x5” forma reklamlarıyla bulaştı. Sonra kesmedi Siirt Spor’u alıp Siirt Jetpaspor yaptı. Alpay, Oktay, Sergen gibi sansasyonel transferlere imza attı ama hatırladığım kadarıyla hiçbiri Siirt forması giymediler. Bu dönemde Jet Fadıl kara para aklıyor dedikoduları  ayyuka çıktı. Sonra Fadıl’ın fos olduğu anlaşıldı. Toplanan paralar hemen hemen benzer tüm organizasyonlardaki gibi geri ödenemedi, Fabrika kurulmadı, İmza yalan oldu, Jet Fadıl’a yurtdışı yasağı geldi, Milletvekili seçildi sonra yeterliliği olmadığından iptal edildi ve tutuklama kararı çıktı. Hızlı yükseldi sert düştü vesselam.

25trfs18_fadil

Bugün itibariyle denk geldiğim birkaç habere göre hakkındaki iddialar zaman aşımına uğramış ve Jet Fadıl Siirtspor’un  başına tekrar geçmiş. Bıyığı da kesmiş yeni imaj yapmış. Yanına eski Lejyonerimiz, Türkiye Ligi’nde oynarken  düzenli olarak Hakan Şükür’ün burnunu kıran ama Avrupa Şampiyonasında FairPlay  erbablığı tutan Alpay Özalan’ı yönetici olarak almış.  Gene iddialı, gene hırslı Jet Fadıl. Siirt’e 100bin kişilik Stad vaad etmiş de nufusu ne kadar Siirt’in onu merak ettim. Kafadan  500bin nüfuslu ve futbol tutkunu bir şehir olması lazım herhalde 100bin kişikik stada sahip olmak için. 

Ben O’nun gözünde Banker Bilo’daki Maho’nun  “ Yaptım , yaptım ama bi sor bakalım niye yaptım ? “ bakışını, ışığını ve vizyonunu gördüm doğrusu. Dur bakalım neler olacak.


|

2 Comments


3-4 gün önce ya bir jetfadıl vardı noldu ona diyesim geldi.sonra ben de haberleri gördüm.

aynı şey titancı Kenan'da da olmuştu.

yakında şevki yılmaz ve hasan mezarcı ikilisinden de bir dönüş bekliyorum.

bu arada 107.000 nüfuslu şehre 100.000 kişilik stat dahice bence.


her boku bilen adam bu 100 kişi ayrıntısını da iyi bilmiş (farketmiş)
aslında çok da sırıtıyor ama ben farkedememiştim ilk okuyuşta

Copyright © 2009 BoŞ MuHaBBeT ; Hiçbir hakkı saklı gizli değildir, ortalık malıdır