5

Sevmiyorum Seni Sütoğlan, Babanı da Sevmezdim Zaten

Posted by Trevanian on 04:13 in

Hıncal Uluç'dan bahsediyorum. Birşeyi de bilme be kardeşim. Atletizmi, futbolu, basketbolu herkesden iyi biliyormuş gibi yorum yapıyor. Haddini bilmiyor en başta.

Kahvedeki bir vatandaşdan daha derin bir futbol bilgisi yok. Hayatında spor yapmamış, futbol oynamamış , teknik taktik eğitimi almamış ama inanılmaz bir özgüven var... En tehlikeli insan modeli. Tek bildiği sporlculara, antrenörlere, yöneticilere, kulüplere, hakemlere hakaret ederek, onları aşağılayarak gündem oluşturmak.

Sırf yaşı ilerlemiş, bir işi uzun yıllar yapmış diye duayen, üstad gibi sıfatlarla donatılıp kutsanan adamlara uyuz oluyorum. Futboldan zerre kadar anlayan, Hıncal'ın futboldan zerre kadar anlamadığını anlar. NTV gibi bir kanala da hiç yakışmıyor bu adamı hala konuşturmak. Kurtlar vadisindeki Muro ve Çeto'nun devrim muhabbetlerini anımsatıyor bana Hıncal başkan ve Haşmet'in futbol muhabbetleri.

"Hoşlanmıyorsan, kaale alma, izleme kardeşim" diyeceksiniz haklı olarak. Okumuyorum,izlemiyorum allah canımı alsın ama bir şekilde karşıma çıkıyor adam.Bela gibi...

Geçen UTAH- ORLANDO maçını izlerken "90 dakika" reklamları çıktı arada. Bülent Korkmaz'a giydirdikçe giydirmiş. Ben Fenerliyim, Bülent'inde futbolculuğundaki tavırlarını sevmeyen bir insanım. Ancak "GS yı bilmiyor, korkak.." diyor Bülent'e 10 saniyelik görüntüde. Programda daha neler dedi allah bilir.

Hıncal Uluç SÜTOĞLANdır benim gözümde... Sevmiyorum seni sütoğlan abini de sevmem zaten... Çıkın ulan hayatımdan....

|

5 Comments


ya adam tam 70 yaşında başka nasıl olacak ki? bu yaşına kadar bi şekilde pohpohlanmış, kabartılmış bi adam bu yaştan sonra mütevazi olacak, hayattan ders alacak değil ya? bu yaşlı kesimden etrafımda çok olduğu için iyi bilirim, 50'den sonra kimse benden daha iyi hiç bişey bilemez moduna geçerler, ahkam kesmeyi severler, muhalefet edene edepsiz derler falan. piskolocik bişey bu da.

bi de eskiden böyle detaylı eğitim yokmuş, o çok meşhur oyuncuların, şarkıcıların nerdeyse hiçbiri konservatuar bitirmiş değil. bizim diyanette kadrolu bi tanıdığımız vardı, lise mezunu bile değildi, 80'lerde kadro almış vs vs.


doğru söylüyosun adam sadece işi hakkında kibirli, ahkam kesen bir adam olsa içim yanmaz.. Garip bir cahil özgüveni var adamda...

MarmaRay'ı nasıl inşa edelim desen ben o işten anlamam demez yani. Boruların şurdan geçirin, kaynağı burdan yapın, baş mühendis adam değil falan der kesin :))


yazının ana fikrine katılmaktayım, çok doğru :)


herşeyden yarım yamalak anlamasını baskın çıkarak gizlemeye çalışıyor gibi gelmiştir bana her zaman. futbolcu, teknik adam, yönetici sektirmediği bir kişi bile yoktur ama hepsini de sever. anlamadım bi türlü.

Copyright © 2009 BoŞ MuHaBBeT ; Hiçbir hakkı saklı gizli değildir, ortalık malıdır