3

Paranoya

Posted by Trevanian on 00:58 in

Arkadaşım eve bir geldi suratın sol tarafı kıpkırmızı... N'oldu? dedim. "Hayatımda ilk defa bir kadından tokat yedim" dedi.Bir süredir takıldığı bir kız vardı ondan yedi sandım.

Bahsi geçen arkadaş hayatı boyunca hep biryerlere geç kalmış bir insandır. O yüzden acelesi olsa da olmasa da hep hızlı hızlı yürür. O gün biraz da yağmurun etkisiyle caddeden hızlı adımlarla geliyormuş. Saat gece 11 civarı aşırı geç bi saat de değil ama cadde biraz ıssızmış. Neyse, bizimki gelirken önünde yavaş yavaş yürüyen otuzlu yaşlarında bir bayanı sollamaya çalışmış. Bizim eleman yaklaşınca kadın hızlanmaya başlamış. Soldan geçmeyi denemiş kadın sola geçmiş, sağdan geçmeyi denemiş kadın sağa geçmiş. Bizim ki atak yapıyor kadın yol vermiyor, Mika Hakkiken -Michael Schumacher kapışmaları gibi bir sahne var tahminim... Sonra kadın durmuş sol yanından geriye dönmüş ve sol eliyle ÇAAAT diye suratının ortasına tokatı giydirip olay yerinden koşarak uzaklaşmış. Bizim ki kilitlenmiş kalmış. Ne birşey diyebilmiş ne de bir hareket yapabilmiş, tokadı yediğiyle kalmış yani.

Garibim " Ne bir kız arkadaşımdan ne öğretmenlerimden... hatta annemden bile tokat yememiştim ben bugüne kadar. İlk defa bir kadından tokat yiyorum. O da tanımadığın delinin biri" dedi.

Biz buna bolca güldük. Sonra bu hikaye öbür evde nasıl anlatılıyor acaba diye düşündük. Muhtemelen şöyle birşeydir;

" Sapığın biri beni takip etmeye başladı... Hızlandım, o da hızlandı. Sola geçtim geçer gider belki diye o da sola geçti, sağa geçtim sağa geçti. Ne yapacağımı bilemedim. Sol yanımdan dönüp tokadı bir geçirdim ve kaçmaya başladım. Tokadı yiyince dondu kaldı sapık. Korktu herhalde. Ben hayatımda ne kocama ne cocuklarıma tokat attım bugüne kadar. İlk defa bir erkeğe tokat atıyorum o da sapığın biri. Zaman kötü. Sokakta bile rahat yürüyemiyoruz. Devletin bişeyler yapması lazım canım, olmaz böyle.."


|

3 Comments


hahaha arkadasın bi ohhh cekmeli ki içinde envai cesit gereksiz sey olan bayan cantası ile kombinasyon olusturmamıs kafası:)


:)) Öyle bişey olsa dayanamaz kesin peşinden depara kalkardı yakalamak için..


Çanta meselesine katılıyorum,biber gazı da yokmuş allahtan kadının. o değil de, bir kadın olarak tanımadığın birine tokat atmak da iyi cesaret hakikaten.
Ama millet gerçekten bir acaip, yolda acelesi olan kadının biri karşıdan gelen kadının koluna çarpmıştı ve "pardon canım" demişti. Diğer kadin da NE CANIMI BEEĞĞĞ MANNNYAAAAAKKK!! diye bağırmıştı ki bu herkesin ucundan sıyırdığı düşüncesini uyandırdı bende:) Tokat da pek garip değil yani.

Copyright © 2009 BoŞ MuHaBBeT ; Hiçbir hakkı saklı gizli değildir, ortalık malıdır